Ceaiul nostru negru decafeinizat Irish Breakfast este probabil unul dintre cele mai bune ceaiuri decafeinizate disponibile.
Ceaiul decafeinizat Irish Breakfast este crescut în Naming'omba, Malawi.
Ceaiul este decafeinizat atunci când frunza este încă verde şi proaspătă (spre deosebire de ceaiurile din care cafeină este scoasă după ce frunzele au fost procesate complet). Rezultatul? Un ceai cu un gust de malţ adevărat şi cu o aromă consistentă perfectă pentru a acompania un mic dejun bun şi sănătos!
Ceaiul decafeinizat Irish Breakfast este crescut în Naming'omba, Malawi.
Ceaiul este decafeinizat atunci când frunza este încă verde şi proaspătă (spre deosebire de ceaiurile din care cafeină este scoasă după ce frunzele au fost procesate complet). Rezultatul? Un ceai cu un gust de malţ adevărat şi cu o aromă consistentă perfectă pentru a acompania un mic dejun bun şi sănătos!
Descoperă Detaliile
-
Frunze
Pekoe Fannings (PF) Lawrie Tea Processor (LTP) Decafeinizat la stadiul de frunză proaspată
-
Aromă
Proaspăt, conotație de malț
-
Culoare
Deschisă
-
Gust
Gust de malț cu unele note deschise
Descoperă Trăirile
-
Sănătate
Revigorant, Diferit, Satisfăcător
-
Cafeină
Decafeinizat
-
Ingrediente
Ceai negru decafeinizat
-
Origine
Thyolo - Malawi. Crescut la 1050 m peste nivelul mării