Un ceai verde complet si astringent din Vietnam, produs prin metode traditionale, în combinatie cu flori de iasomie proaspete. Se obtine o infuzie deschisa la culoare, cu o puternica aroma de iasomie.
Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurita de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.
Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurita de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.